Hoeve Kortstaert

Ierland is het land waar ik een groot deel van mijn jeugd heb doorgebracht. De liefde voor de traditionele landkeuken is aangewakkerd door de beroemde kookschool Ballymaloe, waar ik ben opgeleid door de Ierse Darina Allen. Ik ben enthousiast van recepten gebaseerd op de traditionele landkeukens. Recepten met een verhaal, een gevoel en heel eigen smaak. De smaken zijn puur en komen tot hun recht omdat er seizoensproducten in verwerkt zijn. De naam onthult het al, in het seizoen zijn ze het lekkerst. 

Hoeve Kortstaert is een heerlijke plek. Iets dat ik wil delen met gasten tijdens kookworkshops, evenementen en de schuilhut die ik beschikbaar stel voor vergaderingen en trainingen. Maar bovenal wil delen tijdens het samen koken, eten en proeven van wat de boerderij met 8000m2 tuin en met de Noordzee op loopafstand te bieden heeft. Al dat moois en lekkers nemen we mee naar binnen in de gezellige grote keuken. Met de nodige nostalgie, het grote AGA-fornuis en oude potten en pannen. Slowlife op z’n puurst!

Graag tot ziens bij Hoeve Kortstaert.

Marijke Seip